Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, May 11, 2009

aku syg depa...

aku syg smua kwn2 aku yang still tak lost contk ngn aku...sbb klu tak ada depa aku tak tau la kn apa nk jdi ngn hdp aku ni...tak semprna hdp klu tnpa shabat ni..huhuhu tapi ada 2 shbta yang pling aku syg....yang tk nah jemu berkwn ngn aku ...seorang ppuan n seorng llki huhuhuhu,ni kwn aku norhafiza bt ahmad,aku knl dia dlu msa ting 1 kat sek men keb seri pantai....aku mula berkwn ngn dia smpai skng ni....msa ting 1 smpai ting 3 aku ngn dia mmg stu sek....actly msa aku kat sek men seri pantai..kami berkwn 5 org..mmg geng pling sempoi arr kat sek men time tu hahhaha prsan (zamie,fieza,nana,aini n aimi)...abis jer ting 3...kami berlima mula berpecah..aku ngn aini dapt msuk teknik langkwi dlm kos yang sma...fieza msa tu dpat teknik seberang perai..nana dapat teknik nibong tebal n aimi msuk teknik SP...so mula ting 4 tu la hbgan kami berlima dh tak rapat...aku ngn aini ttp rapat jugak sbb kami dlm stu kos n satu dom kat teknik dlu..tpi besa la kn bila dh jmpa kwn bru so hbgan best tu dh mkin berkurang la hihihi...kn kn aini hihihi..tpiiii...hbgna aku ngn fieza tak nah hilang...wlpun aku di sebrang sna dia di sebarng sni,still dpt kontek ..msa tu tak ada handfon lagi hihi..so kami guna kn kidmat posman la time tu...surat dia nk smpai kat aku kna redah laut dlu kih3...mmg kami tak nah lost kontek la sbb tu kami still kekal kn sttus BEST frend tu smpai skng ni...fieza tau prngai aku mcm mn n aku tau prngai fieza mcm mn..pasl gduh,mhh ada la 2 3 kli tapi lps tu ok blik....mmg tak lma la...sbb tu aku syg sngt ngn dia..n aku tau jgk yang dia pn syg aku...(aku tau fieza pn bca blog ni) hihihi kn fieza k.....aku harap hbgan kita kn kkl smpai akhr hayat kita k fieza....blogger-emoticon.blogspot.com

haaaaaaaa lagi sorng kwn aku yang aku pling syg sbgai sorng kwn k..hihihi
mohd fareez....aku suka brkwn ngn dia ni sbb dia ni sempoi la..aku pnggil dia LAT jer...aku start knl lat ni time frist aku msuk teknik lngkwi...mula2 tu aku knl gtu2 jer la ngn lat ni sbb lat ni dlu ngn ppuan anti skit ahhahaha yela tu lat hihihi...so ting 4 tu aku knl gtu2 jer la...lpas tu msuk jer ting 5 hbgan aku ngn dia mkin rapat sbb msa tu aku berkwn ngn kawn dia MR.H (x bf aku)....mlas la nk sbut nama hihi..sja tak nk ingt msa silam kuang3 poyo tol hihihi...lat ngn mr F ni dok lam stu blik yg sma time teknik lu..so klu mcm ada apa2 aku nk bg tau ker nk bg apa2 ker..aku berhubgn ngn lat dlu la...so dri stu la aku ngn lat mula berkwn dan smpai skng ni aku still berhbgan ngn lat...still jumpa..msj kol smua la..klu sal gduh ngn lat ni aku nah la gduh lama ngn dia time tu abis jer SPM awl 2006 kot tak slp aku..n aku tak tau sal apa yang lat nk ptus kn hbgan persbhtan msa tu..aku tak sure la apa sbb nya...lm gak la aku gduh nk dekat 5 6 buln mcm tu la.tapi lps tu lat kontek aku blik...smpai skng ni alhmdllha aku tak nah gduh ngn lat dh..apa2 mslh dia bg tau aku..aku pn klu ada apa2 mslh aku bg tau dia....sbb tu aku syg depa berdua ni..sbb depa tak nah jmu ngn aku hihihii....btl tak kwn2..."apa yang penting" PERSAHABATN hihih kn kn kn...aku arap n berdoa hbgan aku ngn mereka berdua tak kn putus...
blogger-emoticon.blogspot.comamin

2 comments:

skunksenn zone said...

huhu dah terungkai misteri bdk tknk tue..tp huhu ku tak kenai pun lat nie??dier kls mane?dorm mane?huhu

:"♥KakAsHi:"♥ said...

cup bkn k..MR F tu org lain
wlpun ni pn fareez F jgk tapi bkn budk yang mistri tu hihihihi...ni MR F lain ni hihihi.....