Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, May 19, 2009

Berakhir sudah....

part time aku kat The chicken rice shop,jusco bukit tinggi,aku berhenti pn bersbb huhuhu slpas jer kejadian yang aku pn terkejutblogger-emoticon.blogspot.com gak la jadi kat aku huhuhu..ada seorng LELAKI yang aku tak kenal telh ikut aku smpai umah,mmg dasyat la..hanya tuhan jer tau prsan aku time dok atas jln tu..aku naik nouvo dia naik rxz jauh mn sngt la aku leh pergi kn..dh terlmpau takut kn aku bwk moto mmg laju gila la aku laju dia lagi la laju...TAKUT NYA....kalu aku......blogger-emoticon.blogspot.com....(mintak smpang la)..huhuhu mngkn dia dok tgk lma dh aku dok blik seorng2 tgh2 mlm kan...mhhh tak pa la mngkn rzki aku tak ada kot kat stu....aku smpt keja 3 bulan jer kat stu...tpi..aku dh belajar bnyk benda n aku dpt knl ngn kwn2 yang sempoi hihihi....kak ct,azah,sufi,farid,gopal,ismah, sir ismail(manager aku)..n smua la yang ada kat stu...thx k sbb ajr nida bnyk bnda huhuhu.....

bnyk memory kat sna uhuhuhuh....aku tak kn lpa kn korng k......
blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

Na Shari said...

Insyaallah..ada la rezeki kat tempat lain nati...

:"♥KakAsHi:"♥ said...

yela arap2 mcm tu la..lagi pn kat stu kita bt part time mlm jer..siang ada keja gak hihihi^_^

d'iNn0cEnt sAkurA said...

zami,dak misteri tu ikot lagi kew?
knpa smpai nk brenti kerja tuh...
rugi meh...

:"♥KakAsHi:"♥ said...

huhu tak la..
cuma mlm tu jer
tpi mak kt sblm jdi apa2 baik bertndk kn
tak kn nk tnggu jdi bnda tak elok bru nk bertndk
lagi pn keja ni zamie bt prt time jer