Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, October 20, 2009

Tu dia....bnyk nya....

Semlm aku kat umh mcm biasa...tak ada aktivit yang best pn aku bt...tak tgk TV aku layan internet jer la koja nya..tpi smlm mood aku yang sunggh rajin nk kems blik hahhahahahablogger-emoticon.blogspot.com .....apa lagi dgn smngt nya aku mngemas nya....fuhhh ponat gila....tup² aku tersa mcm nk selongkar brng² lama aku ni...jeng jeng jeng aku telh mnjumpai brng² yang apa ak....yang aku dok guna la msa dulu² hihihi...n bnda² jgk la yang DAH abis kn duit aku hahhahahhablogger-emoticon.blogspot.com....dri 2007-2009....ni dia...fon² lama aku
ni bru yang aku tak trend in lagi...yang trend in jer dh 3 bijik...huisshhh bnyk gila aduyaiiii....
fon dah tak ada tpi aku msih smpn kotak² nya hihihihi....tpi kn aku nk bt apa ngn smua bnda² ni.....NAK SIMPAN KER.....bt koleksi ...tau NK JUAL...tpi LAKU KER!!!!
haishhhh mhhhhhhhh
blogger-emoticon.blogspot.com

14 comments:

amir acap said...

mak aiiii....byk gle fon...!!!!!!!!! 3310 pon ade..ahah..

:"♥maRjiNah:"♥ said...

hahah tau tak pa..uishhh 3310 tu la mula2 dlu pkai tau :-p ihihihi

+akufobia+ said...

jualkan kat ku semua.boleh?semua boleh pakai lagi kan?contact eh.[0138252910.]

atie said...

Salam Ida,

Kalau masuk pertandingan telefon terbanyak menang nie ha... ha...

atie said...

Salam Ida,

Kalau masuk pertandingan telefon terbanyak menang nie ha... ha...

:"♥maRjiNah:"♥ said...

wasslm atie...hhahahahha komfom kot...kuang3..ada ker prtndgan mcm tu atie :-p

:"♥maRjiNah:"♥ said...

fobia...ko nk ak....smua tu blh pkai lagi tau...ooooo nk psng bnyk ker :-p

+akufobia+ said...

tak la.nak buat koleksi.kalau nak jual contact eh.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

oooo k k ...t klu ku tak jmpa mn2 kedai yang nk ku tolak kat ko jer la :-p

+akufobia+ said...

aa.tolak kat ku terus la.tak payah tolak kat kedai.sob.

Binti Marusin. said...

wwoooohhh,, 3310 aku ada satu. sayang gila.. jatuh pilah 5 6 kali pon.. ahaks

:"♥maRjiNah:"♥ said...

ZAI....aku nya 3310 tu dh beribu2 kli jatuh tau..tpi skng ni still lagi blh pkai hihihi,mmg sempoi arr fon ni:-p...

+akufobia+ said...

nak sangatsangat.serious ku nak beli dari mu.nak jual berapa semua?

:"♥maRjiNah:"♥ said...

ishhh br bonar kamo ni...nk bt apa smua ni klu ku tolk kat kmu ni??? ingt kn main2 tadi :-p