Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, October 6, 2009

BBy OOOhhh BBy

Haaa rini aku story sal budk yang bernama najihah(bby) hahahha lama gak la dia stay ngn aku kat klang ni....ari sabtu aku g culik dia....sllu ahad dh bg blik dh..tpi aku tak nk hantar lagi...so isnin smlm aku bwk dia berkepit jer ngn aku ni..hahahah mcm² la aktiviti aku ngn dia spnjg dia dok berkepit ngn aku ni hahahaaha....dri pagi ahad smpai la skng ni......

blogger-emoticon.blogspot.commuka yang sungguh ceria sbb aku kta nk bwk dia sorng ja..akak² dia tinggai hiihih tu yang snyum smpai ke tlga tu hahhaha
time dok OTW nk blik klang tu jji la ngn dia nk mndi kolam..angin gila smpai jer kat area summit tu jam nk dekt sejam lebh...tak ada apa² pn keta ja bnyk...open house sna sni la kta kn....so bby pasrah jer la pagi ahad bru leh mndi kolam tu yang smpai jer rumah mndi² smua lepak² depan tv skli aku pndng dh hanyutblogger-emoticon.blogspot.com hihihihihiihi lotih agk nya tadi pagi ikut ibu g open house....
ni aktiviti pgi ahad la....aku bsuh moto....depa smua ni dok ia² main kolam la huhuhuhu sngt sronok....n mmg sronok la.....
ptg tu bby boleh sakit la plk....jtuh time dok berlari² kat taman dua² blah kaki lak tu aduyaiiii gagah nk lari gak....org lain pkat tingai ngis blogger-emoticon.blogspot.comsmua nk kna tnggu dia hahhahahha

ni aksi² ptg smlm..hahah aku nk ajr dia naik basikal..last² g jln² aku dok tolak dia kot blkang..sbb bby tak pndai nk kayuh smpai habis lagi asyik sngkut jer..tu pn nk naik...hahhaha bby ni smua org bt...apa pn smua dia nk bt gak..tpi skng ni tgh sedih ni..sbb pagi ni dia blh skit huhuhu jtuh krusi la plk....trus la nk blik kat ibu dia.....waaaaaaaaaaaaaaaaaaablogger-emoticon.blogspot.com kesunyian la aku mlm ni....

4 comments:

TiNiE said...

tegagai sungguh dia no..
seronoklaaa org dok layan dia tu..
gambaq hat jatuh beskal tu..realll

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami. Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami. Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

:"♥maRjiNah:"♥ said...

kak tinie- tu la..mmg geget la dok ngn aku cuma aku thn jer la layan jer la..ang nk tau bngu2 pgi nk mkn popok aduyaiii....hahahhah yang jtuh bsikal tu hnya action jer lebh tapi dia tlh berlkon dgn baik hahahhaah:-p