Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Saturday, October 10, 2009

Open house Rumah VS Open House Taman...

Hari ni 10.10.2009 (Sabtu), akak n abg plan nk bt open house la kn...so date dia ni la sma date ngn open house taman apa lagi....kami bt mknan tgh hari ....so smbung smpai ptg n trus smpai ke mlm la.....Canopy pn taman bg guna la..sip bajet tu......ala lgi pn smua nk mkn dlm tu jgk kn hihihih....so mcm biasa la..bngu pagi-pagi aku dok siap2 tulun kak ros kt dapur kms apa yg ptt....menu tok kli ni...tom yam kak ros,ayam masak merah kak ros,telur thai kak ros,sayur kak ros....n rojak kak ros hihihihih smua kak ros la kli ni..sedp2 ihihihi...blogger-emoticon.blogspot.com
alhmdllh smua nya berjln ngn lacar..thx kat mukhlis,ida,ba,n aliff sudi dtg open house umh aku.....blogger-emoticon.blogspot.comMALAM......
blah mlm plk..lagi meriah ngn karoke smua ada...aku tak lps kn pluang la kn..pantang nmpk mic ni...komfom2 aku ambil hihihihi...abis la aku lps ni bnyk la pemint aku kat tmn aku ni(PERASAN).....hihihih apa leh bt ......korng layan la ngn pic2 yang sngja aku snap tu :-p
tgk la sngt meriah tmn aku..meraikan hari raya aidilfitri.....LORONG IKHLAS 6A/KS8, TAMAN JOHAN SETIA...AKU ngn sherina sompat lagi mnyumbang kn suara mlm tu hahahhaah ckup rmai pemint aku mlm tu..kih kih kih jgn jelus ak... blogger-emoticon.blogspot.com

2 comments:

Mr.Aztech said...

meriah je open house kt umah tu...best giler...siang smpi mlm...mlm smpi tgh mlm...tgh mlm smpi ke pgi....heheheh...anyway...good post

:"♥maRjiNah:"♥ said...

sngt happy hari tu.....dok grm gak ni video karoke tak smpt nk ambil :-p