Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, September 27, 2010

Contest bersama si kecil

Wahhh....tgh jln2 cri contest so dh jmpa satu contest yg cuteblogger-emoticon.blogspot.com ni...hahahhahahah Cik Gayah kita yg anjur kn...so aku dgn semngt nya mnlibatkn dri aku tuk join contest ni...jom2 tgk
Syarat-syarat yg telh d tetp kn oleh Cik Gayah kita....harus ikut oki..
* Wajib letakkan tajuk ‘Contest Bersama si Kecil’
* Letakkan banner di sidebar anda linkkan kepada halaman contest ini
* Sertakan link entry korang pada entry ini.
* Wajib gambar anda sendiri & bersama anak@ anak sedara@ adik
* Tag kepada 3 orang rakan blogger anda (pastikan mereka tahu)

ni pic yg aku plih..actly bnyk pic aku ngn bby ni..yela ank sedara dh msuk 13 org..bnyk nya....aku jer yg blm kwin lagi so bergmbr jer la ngn ank2 sedara....berpeluh jugk la aku nk plh pic2 dlm smpanan.....haishhhhh akhr nya pic ni yg terpaut d hati aku....time hari raya pertama aku bergmbr ngn MOHD AMAR SUFIAN...anak kembar akak aku ZAMIDARMIMI ngn RIZAL....aku pn tak tau la knpa time ni dia suka sngt smpai gelak mcm tu....cute!!!hihihihihblogger-emoticon.blogspot.com
syarat contest ni kena tag 3 kwn kn....dgn berbsr hati nya aku nk tag 3 mreka2 yg terbaik dri ladang ni...

1.Tinie
2.Shah
3. Ct
jom2.....kita join syiok2 apa slh nya....jgn dok layan facebook jer...blog kena layan jugk...so join contest yeee!!blogger-emoticon.blogspot.com
Photobucket


4 comments:

Gayahspears said...

thnk sudi join :) gayah polo kamo jugak :)

+akufobia+ said...

hee.semua nak tunjuk pandai jaga anak@anak buah.supaya boleh cepat kahwin.haha.

:"♥Warnida:"♥ said...

GAYAH....tq tq:-)

:"♥Warnida:"♥ said...

fobia....kuang3 tak ada kena mngena la....syiok2 la..nk join ker..jom la mali2