Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Sunday, September 5, 2010

Shoping Raya....

Wahhh pejm celik pejm celik dh nk raya hoyee hoyeee!!!..kjp jer rsa dlu mula-mula puasa rsa mcm lmbt jer nk tngu sebuln skng ni tgal berpa ari jer....ishh tak sbar nya nk blik kmpng rabu ni...hihihihihi aku bila time raya yeee shoping msti last2 mint hahhahaahh lps tu klut la bju smua tak cntik...tpi rya thun ni plan shoping last mint gak...tpi alhmdllh hihi bju msh lagi cantik.....rambang mata ooo tgk yela tak tau mna stu nk.blogger-emoticon.blogspot.com...shoping thn ni ngn Lyn hahhahah sempoi gak shoping ngn dia...tak letih lak layan aku sat tu sat ni...yg ni tak kena ini tak kena...hahah Lyn tq tq..nnti ku bg 50 sen duit raya...hahhahahah dh tak tau nk p beli bju kat mn...so terhah Shah Alam jer la...PKNS, SaccMall, ngn plaza alam sentral...3 3 tmpt shoping tu....org jgn nk kta la aduyaiii sesak gila gila nya....wlpun last2 mint ni:p....ahhahahahh jln pnya jln pnya jln so dpt la apa yg aku cri....sepsng bju kurng yg cute, sepsng jgk kasut yg sngt-sngt cute, n sebtol perfume yg tak ada dlm list hahahhaha....blogger-emoticon.blogspot.com

dh berkenan kasut kat kdai ni..tpi p beli kat kedai lain hahhahaahha

ni dok pkat try kasut mcung - mcung hahahhahahaha.....tak sesuai la ngn aku:p
sempat posing dlu ..........


kluar kol 9.30 pagi kol 3 ptg bru smpai umh..yg syiok nya tu..msh nk OTW blik tu blh plk tersermpk ngn dila hahahhahahah tak sngka la plk leh jmpa dia kat stu....dok jual kuih raya murh-murh...jom-jom pakat terjah gerai dia hahahahh...wahhh promot ni:p...yg pntng skng ni mood blik kmpng mmg mmbra dlm dri aku tak sbar nya....wlpun bru jer blik sna hahahhhaha...apa-apa pn persiapan rya aku dh selesai...sekian!!!:-)blogger-emoticon.blogspot.com

Photobucket

1 comment:

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.