Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Sunday, February 7, 2010

Sibuk!!!

Pagi ni 07.02 ada kndri skit akak ros bt...besday ain n nana....so aku mcm biasa la,sibuk la dri pagi smpai la skng ni aku tgh mnaip sgt2 la sibuk :-p
MyEm0.Com
hihihi yang syiok nya tu sompat plk aku dok post cita kat blog ni hahahhaha nsb la kn....ada msa free skit kn gak la u'sher u'sher lappy ni kot-kot ada yang penting ker( ada ker ) hahahahahh....pic-pic nnti aku upload msuk...skng ni aku tgh dok siap kn bhan-bhan nk mskan la...akak ros la msak aku siap kan bahan jer hahahaa....tpi itu tak brmakna aku tak pndai masak (statement yang sng penting oki).....sja la aku tak nk sat g ada yang jtuh cinta lak ngn msakan aku hahahhahah...apa la ku merapu ni...k k aku nk smbung potong sayur ni....
MyEm0.Com

Photobucket

7 comments:

ijad said...

hari minggu pun sibuk..

:"♥maRjiNah:"♥ said...

ijad: biasa la...dh ada mkn2 ni...sbb tu la busy...klu tak ari2 mngu ni....bergolek jer kat umh...tak pn..ada jer dlm TGV tu :-)

liza said...

reti ke masak? haha :D

:"♥maRjiNah:"♥ said...

hahhah tlg skit..aku bkn mcm ngn ang
nk try aku leh mskan kn tok ang :-p

nk nk^_^

liza said...

haha. aku nak tomyam campur belacan masak sekali dengan ubi kayu belakang rumah mak cik joyah campur pulak dengan lepat pisang manis manis langsat dengan durian belanda. makan utk dua org punya. cepat sikit masak. hahah :D

:"♥maRjiNah:"♥ said...

ala nk mkn yang jer ker....ishh aku msk guna kaki jer tau :p
hahahh bkn stakt 2 org mkn stu kmpng aku leh msk kn...

tunguuuuu!!!!!! ^-^

liza said...

sembang je lebih. try tengok. ngahaha :D