Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Wednesday, February 10, 2010

Wahh.....

pagi² lagi aku semngt rini nk beljar something yg best la....mood nk bljr code² HTML lagi ahhahaha ni smua gara² kwn aku yg SENGAL ni la LIZAMER.....dia la nk sruh aku ajr dia mcm²...aku ni kn kwn baik....suka tolg kawn²,apa lagi tolng la mn yg aku tau...aku just kongsi la ngn kwn aku ni...mcm biasa la kn klu nk tau sesuatu yg bru msti la terjah blog² yg ada kat dunia ni....mcm² aku jmpa .....yg cute...cantik....stylo..smua ada la...so bnyk la jgk bnda yg aku bljar dri tutorial² diorng...tgk la blog aku ni....mcm² gak aku ltk:-p hahahha biar la jji aku tak kacau org...kn kn kn...nnti aku dh bosan ngn rupa mcm ni aku tukr la rupa bru lak.....hahahahah sngt gila kn kode bt msa skng ni.....blogger-emoticon.blogspot.com



4 comments:

liza said...

aku jgk kena sengal. cet. poddahhh!
ngahaha :D

:"♥maRjiNah:"♥ said...

sengal2...
aku syg :-p hahahha komfom geli pnya :-p

hahhahah ^-^

+akufobia+ said...

haha.kenakan je.aa.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

hihhihih tk ada bnda bt :-p hihi