Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Friday, February 19, 2010

syg si kuning..>!!!

kawan baik aku si kuning...waaaaaaaaa mlm ni tak bnda nk bt..mau tak nya kat rumah sorang-sorng ni.....sewel jer la keja nya....sbb tu la aku mngupdate blog ni WALAUPUN tak ada bnda nk cita aku bg ada cita gak...hahahahah spa nk ikut aku main farmville jom-jom..mlm-mlm mngu ni ckup SYIOK melyn game kat facebook ni....tak tido pn tak pa...jji mkn hari mkn naik level ni hahahaha....kn best klu main dpt duit facebook bg hahahahhah ...tak mngkn kot hahahhaha jji hati puas bila main game ni....game yg aku layan ni....sthu aku game pling rmai pngguna facebook main..kira nya top 1 la....dri 10 kot klu tak slp...ingt kn POKER yg dok atas skli....hahahah skli farmville la....
pakat-pakat bt part time la..jdi petani....hahahhah

thx si kuning sbb sudi teman main game ni sma-sma..(komfom sewel :p)

Photobucket

4 comments:

+akufobia+ said...

tak minat.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

cuba try..komfom minat:-p

liza said...

aku sayang si pink
cuba teka sapa? hohoho :D

:"♥maRjiNah:"♥ said...

aku tau aku tau
tntu la kwn baik si kuning kn:-p
hihihi

si kuning n si pink 4 ever:-)