Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Wednesday, November 11, 2009

Perempuan oohh perempuan

aku bukan nk kta la kan...smlm aku ada bca stu cita kat blog kak wati ni.....cita dia sal ppuan gewdixxsss....tadi kwn aku cita satu story kat aku...psl perempuan-perempuan mcm ni la.........meluat gak la kn....wlpun pn sma jenis kn...mslh nya ada la stgh ppuan ni...yang rsa dia hot gila gila dia blh bt suka hati dia ja....smpai kn blh ambil hak org lain tu yg aku mcm hangin jer....mslh nya jdi kes ppuan gewdixxss ni bt HAL kat org-org yg ada keliling aku yang aku knl ni.....tu yg mcm aduyaiii apa hal la diorng ni.....dh nmpk terang tang tang la...jga la skit kelakuan tu....kita kn ppuan so jgn la tnjuk sngt prngai yg buruk tu.....aku tak ckp aku ni baik sngt tapi aku ada hati n prasaan tok jga hati org lain sma...spa yg terasa tu aku mntk maaf la....bkn niat nk cri pasl tau apa ker...tpi kita ada otak kn so pikir la...baik buruk nya.....jgn nk tnjuk sngt prgai tu....n jgn nk prsan kta org lain suka ngn prngai tu.....FIKIR-FIKIR la.......

kat kawan aku.....harap bersabr k....hot nya tu tak lama....(HOT KERR!!!!!)