Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, November 2, 2009

Lunch ngn pak cik...

tgh hari semalam.....aku lunch ngn pak cik ni hihihih jgn marah ya pak cik.....dia ni bru jer pulang ke pangkl jalan klu tak sbm ni stay kuantan....bru ja smpai Klang jumaat lps....sja la lma gak tak jmpa dia....so dpt la jmpa dia...pak cik dtg pick up kat rumh..smpai slh msuk tmn la pening pening hahhhaha..akhr nya jmpa gak la rumah nya...tgh-tgh hujan lebat tu hihihihi.....thx yaaa pak cik happy dpt jmpa pak cik sudh kurus tu jer nk bg tau hahhaha..:-p(PERLU KER )....
blogger-emoticon.blogspot.com
kawan aku k.....:-p

4 comments:

n|a|b|i|L|a|h said...

new bf kah...hahhaha

:"♥maRjiNah:"♥ said...

aku bru nk letk sttment antr aku ngn dia hnya lah kwn ....tak lbh dri tu hahhaha

kwn aku la nab huhuhu

EnCiEk ApIEz said...

haha~

spe kah granan beliau??

adah kah majistratet??

kontrantor??

spe2??

spe??

:"♥maRjiNah:"♥ said...

entah la...kamu knl ker...
:-p hihi