Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Saturday, November 14, 2009

2012...akhir nya la kn...

perghhh cita ni mmg sngt-sngt best...mmg tak rugi la spa p tgk ni.....nsb baik la aku ambil kptsan n p beli tiket trus dri kaunter...klu tak..tk pasal-pasal kena beratur panjg ..dh la mlm mngu ni...tu blm tentu dpt msuk hihihihi.....dh la online etiket bt hal hampeh btl.....punya la lama cita ni...tpi tak bosan la....aku suka llki rusia tu..hahahhahah gelak besar satu wyg time dia nk hdp kn enjin keta tu...last-last mati gak hahhahahh cian anak kembar dia.....apa-apa pn 5 bntang aku bg kat movie ni.....dasyat gila.....

tpi kn aku tgh pelik ni knpa aku time time mcm ni tak tido lagi haiyaaaa(tiba tiba lari tajuk ni) hahahhaah kenpa aku tak tido ni ohh tdak.....:-) jam nk msuk pkul 2.30 pagi dh ni ....ihihihih apa leh bt kn

4 comments:

PutraNforce said...

Tido weyh...

Hehhe

:"♥maRjiNah:"♥ said...

k k tid0 nie...:p....he3

Mama Qaseh said...

Wah best ke Yang cite nie..
T nk g tgk laa..
Tido..tido

:"♥maRjiNah:"♥ said...

mama kena g tgk gak cita ni
mmg tak rugi tau tgk

dasyat2 nya la
nmpk real jer dlm2 tu gak ada gak selit2 unsur2 jenaka tu yg lagi UP lagi cita ni:-p

tgk tau jgn lpa
wahhhh :-p