Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, November 16, 2009

minyak wangi baru.....

Minyak wangi baru....ha3...hari nie hujan stu hari dr pg td smpi la mlm ni....sejuk siot...mlm ni dh tk tau nk bt apa so sja nk la nk bg tau yg ku sngt hapy dapat beli ini barang hari nie.... CHRISTIAN LACROIX ROUGE
hahhahaha i like k^_^

8 comments:

EnCiEk ApIEz said...

owng pkai ODP jwk laa~

ckop jwk~

murah ag~

than lme~

hahah~

leadleedeea said...

hehe...akak pantang tgk perfume..~!!!

wangi ke dik?
EDP or EDT?
baper hengget?

Mama Qaseh said...

Kita pn sama jgak hehe pntang nmpak perfume nih..
Red color lagi kan..
Wangi tak..bau cmane ea Yang

:"♥maRjiNah:"♥ said...

apiez....yg nie pn sma la....kekal lma kekal wngi,h3

:"♥maRjiNah:"♥ said...

kak lead ...EDP...kita beli 70....sma2 la kita pantang k:-p

:"♥maRjiNah:"♥ said...

mama... pn pantang jgk ker,,hihihi ang ang gtu merah saga tu hahaahh wngi....smpi kn ada org nk mkn la..jgn smpai jdi movie Perfume: The Story of a Murderer sudh mnkutkn :-p mama tgk tak cita tu ????

Mama Qaseh said...

Hmm tk tgk lagi la movie tue..
Nnti akak cr CD cite tu laa..
Citer thriller n seram ni memg favret akak hehe

:"♥maRjiNah:"♥ said...

actly cita ni mmg best tpi cuma tk munasbh la skit..hiuhihihi psl llki ni yg syok snggh ngn mnyk wngi ni..smpai dia sngp nk cuba bt dri tubuh ppuan....sbb tu dia bunh ppuan2 ni 9 org kot...bru ckup syart..dia sembur kn dri dia smpai kn org blh naik gila..nafsu naik smua naik la...lbh kurng mcm tu la story dia...akak kn tgk tau cita tu..klu akak ada ambil msutika kat astro....131 movie ada cita dia dok ulng2(wahhh pnjg plk cita aku ni :p)