Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Sunday, July 19, 2009

Plan ari ahad ni...

mcm biasa la....tak lekat kat umh ni..hihihi smlm kak ros, ain n nana dh g tgk skrin 7707 kat sunway piramid..aku tak ikut sbb aku kluar ngn my bestfrend....so rini kak ros ajk g tgk harry potter and the half blood prince kat TGV sunway piramid....cita dia mmg best la jgk cuma kli ni harry potter tak lwn gila2 mcm movie2 harry potter sblm ni...in the end dia mcm biasa jgk .... spnjg cita tu mcm2 la jdi kn hihihi mhhh blh bg 4 bintang la...persahabatan,percintaan,musuh smua ada dlm ni movie ni....apa2 pun hary ttp d ati hahhahahahha....

2 comments:

afi said...

huhuhu..transformers pon tak tengok lagi apetah lagi hp..huuhu

:"♥KakAsHi:"♥ said...

hihih yeke...kita dua dua dh tgk ...tak pa skng ni dua2 movie ni still da kat dlm wyg g...cpt2 g tgk:-p