Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Friday, July 31, 2009

Kawan cute aku xceden.....

askum...aduyaiii smlm aku dpt tau yang kwn aku xceden kat sarawak ... dia sndri yang bg tau aku ...huhuhu maisarah ramli...pnggl manja dia mai...punca xceden yang dia bg tau aku sbb dia kta dia nk elak dri benda yang tak wujud cuba lintas depan dia...elak2 jatuh lubang..sedang kn tak ada apa2 pn....yang kwn dia tu siap pelanting jauh lagi tu....so sakit komfom2 leh dpt la...patah tangan....aduhhh...sllu mcm tu kn xceden nk elak dri bnda yang tak wujud...sllu nk trik perhatian....

hai bnyk jgak yang luka ni mai...mai rehat bnyk² k  jgn...jgn dok lasak² sngt hihi tnggu bg sembuh dlu bru rempit blik k....mhh ksemptan ni jgk aku nk sedekah kn al-fatihah kpda smua kwn² aku yang telh pergi ke rahmatullah...Allahyarham hanif,Allahyarham asnawi, n Allahyarham hafizi..smua ni kwn² aku time sek men teknik langkawi 2004-2005 ...hanif jer mnggl sbb sakit....awi n fizi xceden...smoga roh smua kwn² aku ni di rahmati allah S.W.T....AMIN....

4 comments:

skunksenn zone said...

mai ada blog tak???

:"♥maRjiNah:"♥ said...

tak ada la syg ....

♥ d'iNn0cEnt sAkurA ♥ said...

cian ek kt mai...tp apsal die xcdent kt srwk?jaoh n0rr...
awi n fizi ni dak mana?
sekelas ke dlu?

:"♥maRjiNah:"♥ said...

awi bdk luar ..dia bkn bdk hostel...dia ksl KE 2 kot...yang fizi tu pn bdk luar gak..kls EK...dua mnggl sbb xceden....