Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, February 16, 2009

Semasa d kampung...

So smpai jer umh best jer..jmpa mak ayah aku huhuh....Aku tgk la halaman mak aku skang ni dh bnyk berubah mak aku ni suka tnm pokok,mcm2 pokok ada,mmg cantik la aku tgk bunga2 yang mak aku tnm subur2 jer..nk tgk umh aku ker...jap aku nk tnjuk kat korang smua halamn nk pokok2 yang mak aku tnm hihihi..

*ni la umh kami aku....

mak aku yang bt smua halamn tu...lagi pn seblh umh aku lpas ni akan naik stu lagi tmn aku pn tak sure la apa nama tmn tu...still dlm perbinaan lagi ni aku ambil dr ats umh aku suasana pembinaan umh tu...


*tgk la t msti depa kacau mak aku nya halamn kn..mhhh
apa2 jer la yang pnting mak aku happy tgk pokok2 dia naik dgn subur..hihihihi.Ptg sabtu aku sempat klik mak ku tgh berkebun...hihihihi mak aku apa lagi mcm aku la posing la dah aku surh dia posing hihihi...ats tngga pn jadi tu hihihih..jom2 tgk hihi

* mak aku tgh buang smph2 dlm pasu bunga tu..aku tlg..tlg tgk hihi

ishhh apa lak aku tlg..aku tlg gak mak aku buang smpah hihiihi.....ada lagi ni nk tgk collection mak aku ni tgk ni

*cantik kn .....*aik ni apa la ni hihih tak pa la time aku posing lak ngn adeq..hihihi

2 comments:

baitycariem said...

wah rumah cantik! =)

:"♥KakAsHi:"♥ said...

tq baity...^_^
biasa jer la :-P