Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Friday, February 6, 2009

Tiba² timbul perasaan....

Rindulove yang teramat sangat la plk kat mmbr² aku time sek dlu,especially bdk² TEKNIK LANGKAWI 2004-2005.Huhuhugigil.gigil.mmg skng ni aku still lagi kontek,msj,email,chating..cuma tak jmpa jer.budak² blok PULAU INTAN...aduyaiii rindu nya....dom 2 side A n B ..alahai..loveloveBertmbah rndu ni...kwn sekatil aku si ain n ayuni...ain tak lma sekatil ngn aku sbb dia pindah sek...yang lma ayuni la...cium
*ain kejap jer dok sekatil ngn aku sbb dia pindah sek

*ayu mmbr sekatil aku..
lma gila tak jmpa lagi² rndu ni.membr² yang sekepala ngn aku...enis,dayah,faizah,ash,ain, ishhh mn diorng ni kn..Enis n ain mmg still kontek ngn aku...yang lain tu aku tak tau kat mn nk cri...no kontek diorng pn aku tak ada..... aku pic dayah n faizah ilang la plk....ingt nk letak..huhu...enis n ash ada kat sblh ni.Huhuhu...lagi aku rindu gak kat bdk2 kelas aku...geng2 klas HH...kumpln aku hihi terdiri dripad....atirah,aini,dayah,aisyah n faizah...huhu rindu nya....huhu....budak² kals aku...huhuhu...
*faizah,aini,atirah,zamie,din,toro n hafiz...(cuma tak ada aisyah n dayah jer)huh

*Yus n adila

6 comments:

BiasaSaja. said...

gila weh. aku nk gelak tebahak bahak tgk gambaq izah masa moda modi. hahaha, menyingkap kenangan silam btoi ang neh. kah2. boh lagi byk2 weh.

:"♥KakAsHi:"♥ said...

hahhah yaka
ang bg izah tgk sma blog aku ni

hahhahah...besa la zmn muda mudi kita
hahhahah...aduyaiiiii

skunksenn zone said...

huhuhu gmbq zmn tknk tue tak leh blah doooo...muka sume kire spesies retro tue hehehehehe...huhuhu aku pun rndu zmn2 knk2 riang tue..tak menda nak pikiq...

:"♥KakAsHi:"♥ said...

tau tak pa
happy jer

tpi skng ni mcm2 hal nk kna pkir.
huhuh besa la umr mkin tua kn

hihihi2...

Anonymous said...

hahaha
muke aku x bley bla la wei
xpe2 aku tetap comey meh..
hahaha~

p/s: do i look fat?
(sbb bdk pompuan tu ngh kemaruk diet hahaha)

:"♥KakAsHi:"♥ said...

hahha yeke dila
tak ada la besa jer la..

tak ada yang cubby nya
hihihi...kaaaaaaaaa aku yang nmpk cubby ni..huhuh