Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, February 10, 2009

Bercuti lagi..d terengganu..

Macam biasa la...tujuan utama g sna sbb abg aku ada keja la kn..smbil2 tu jln2 sma hi3..org kta smbil selam minum air...ehh btl tah what ever la.Pepagi morning tu dlm kol 8.30a.m kami bertolak dri Klang ker terengganu.Mhhh mngmbil msa yang lma gak la nk smpai sna..8 jam lbh la...bosan siot dlm keta.Sampai jer sna abg bwk mkn nasi kukus..fulamak ckp ngn korang sedp gila...ehh tak ada la mkn nsi tu smpai gila..hihi tapi mmg sdp la.Mkn tgh ari time tu kol 4.00p.m byangkn la...pyut dh msuk angin dh time tu pnya la thn tak mkn huhuhu....time kat kedai nsi kukus tu..kwn abg dh tnggu abg nk ambil g bt keja...abis mkn abg ngn kawn dia pn beredar la g bt keja..aku n akak ros...trus la mncri hotel tuk kami bermlam.Kak bwk aku tido kat HOTEL GRAND CONTINENTAL KUALA TERENGGAN.Ok la hotel dia....
*ni gambaran dri ats blik tido hotel
*ni lak suasana sepanjang perjlnan g sna.

Lepas cek in lepak2 lam blik....abg blik dri keja.Trus kluar g mkn kat mn ak..pantai batu buruk.Cantik pantai dia...

video
*ni video pantai batu buruk..cantik kn

*dok posing tepi2 tembok smbil tgh org memancing

Esok tu abg ada lagi keja yang prlu d selesai kn..so abg terpksa la ambil keta sbb kwn dia dh blik kelatan,so aku n kak ros pn terpksa la ambil kdraan awam iaitu teksi nk ke pasar payang.Tujuan utama aku nk ke stu sbb nk blik ksut aku yang hilang time raya tu..tpi sunggh malang nya kedai nya ttp tk buka..huhuh sedih nya..so aku pn terpksa la shopping bnda lain.Huhuhu sedih nya ati ni..
*kak ros tengah shopping nk bli bju kat dua org budak ni
*ni suasana dekat2 area pasar payang
Abis jer shopping kat pasar payang tu,kak ros jmpa kwn dia lak yang keja ngn kastam tu,dia bawak aku ngn kak ros mkn nasi ayam apa aku lupa la plk nama restoren tu..ala....t la aku tnya kak ros hahha...tapi sedp la,mmg sedp la.Dok lepak2 lam sejam kwn kak ros ni la bawak kami blik hotel,sbb kol 2 ptg dh nk cek out,so dok jer la dlm blik tu...smbil posing2 bju bru hahhah...tgk la dua org budak ni....bak kata kak tini sunguh gewdixxsss..hahahha

* tgk la ni hihihi
*kalau yang ni tak kot kuang kuang kuang...ha3 ^_^

Balik KL jer,si budak 2 org tu demam campak huhu cian sungguh,:-(

4 comments:

TiNiE said...

achu depa yg gewdixsss lebih...budak2 ok jer...

:"♥KakAsHi:"♥ said...

aduyai terkena blik la plk
hhuhuhuh

skunksenn zone said...

ko nie stahun p cuti brape kali dooo..letih ku tgk ang asyik bjalan..klw bwk ku skali tak pa la gak kan hehehehe

:"♥KakAsHi:"♥ said...

hahhahha nk bt mcm mn
ni aku esok(jumaat)

yahuuu aku blik kedh lak
ishh lma tak blik ni huhuhuh
hihih