Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, October 13, 2008

hujung minggu bersama...

mmber2 teknik zai,qilot,wani,razi n ajib...tpi yang tak best tu zai ngn qilot g tgk wyg(KAMI THE MOVIE) aku razi ngn ajib g main boling..hu3....bkn apa aku cita2 melyu cinta ni tak ngam sngt la..lagi pn cita KAMI kan aku tak brpa nk ikut hahah...what ever la...jom la tgk pic2 yang sempt aku tngkp...

2 comments:

BiasaSaja. said...

Askum.
huhu.
oredy mish that tyme la zamie.
tatau bila lgi nk bole jmpa mcm tu.
kan?
hehehe.

zami said...

nnti ar kita plan bt lagi mcm ni..hahah lps ni kalu jmpa nk tgk wyg kna smua tgk wyg nk main boling smua kn main boling k...tak mau yang ni nk tnggu wyg yang ni nk tnggu main boling hahaha...kakakkakakk