Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, November 24, 2008

A1 tEAm.mALAySIA At sEPAnG..

aduyai ...lma mn ni tak update blog aku..hahhah ok2 ni aku ada bnda gak nk kongsi ngn smua23.11 aku ngn akak aku biasa la kan ari mnggu bkn nk lekatkat umh..ha3..jln2 la apa lagi...Nk jadi rzki aku ngn kak aku ni,Kwn dia bg 4 pass msuk ker A1 GP kat sepang

Wahhh aku ni frist time ni jejak msuk kat lam litar sepang tu...so very xcited la,kuang3.So aku ngn akak aku dh dua org...lagi dua la kan..ajk kwn ni tak free ajk kawn ni tak free,ajk akak nu tak mau ikut,ajak akak ni tak mau ikut,las2 aku bg la cdngan...aku nk ajk kwn aku mira sorg...so on jer..mlm 22 tu mmbr aku tido umh aku..sbb esok pagi2 dah nk bertolak g sepang...ni ada bbrpa video n pic nk bg korang tgk k....kita enjoy...

*Bising Gila....sKIt telinga aku..ha3
*Posing skiT...
*Ferrari ShOw...
*Keta Bru aku..hahahhahah bolayan laa..
ayoyo..knpa ni ak...aku dh tak tau nk tulis apa lagi ni...sllu pndai gak aku..dok story2.Tak pa la kira ok la tuhh bak kta saida..hi3.......

2 comments:

Dj Epoi said...

Salam dik nunnnnnn...!!
Wow best layan A1 GP nooooooo

P/S Dj Epoi frust coz Malaysia dapat num 13 hampeh btol....mulanya ingat dia boleh mantain position num 3 tu...last2 kecewaaaaaaa

:"♥KakAsHi:"♥ said...

mmg pn....hahahhahah..hampeh tol la team mlysia ni...ptg smlm ingt kn dia stil lagi lam prtngan tau..

rupa2 nya mlysia dah terkluar dri saingan hahahaha....