Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Friday, July 15, 2011

Tolong Tolong Tolong (Meraung-raung)

Hai hai selmat tgh ari..slmat ari jumaat n slmt2 smua nya... heheheh apa khbr smua arap smua nya sihat-sihat la noh!! tgk kat tajuk mcm dlm kesushan ja kn.. hahahha ok tujuan dia adalh nk mntk tlg kat smua yg TERbaca entries ni.. ada tak spa2 yg tau mcm mn nk dpt kn full drama PlayFUL kiss, drama korea...poster mcm bwh ni haaaa..
pelakon dia sngt ensem n sngt cute... huhuhu dok cri2 smpai ke lubang cacing tak jmpa2 yg btl nya smua nya berbyr... Youtube..bnyk video yg rosk... so klu ada spa2 yg tau mcm mn nk dpt kn movie ni..plz blh kongsi tak... klu ada spa2 yg ada DVD ni pn ok gak..leh tak cik warnida nk sewa heehheehhe petolngan amat d perlu kn
XOXO :)

Photobucket

6 comments:

FIQAFI said...

sy ada! nak bila? kalo nk bg pendrive, nti fatin copy bg.

:"♥Warnida:"♥ said...

yaka... nak!! ala tk ada kt kola la skng ni... fiqa ada cd tk burn msuk cd post nida blh!! tk pn... ada pndrive yg tak pkai ... post nnti nida post blik!! blh!!

ciK LyndaWawa igUana said...

saya ada full citer ni...siyes..touching....dan kiut..=]

:"♥Warnida:"♥ said...

serius nak!!!!!!!!!!!!!!!! plzzzzzzzz
nk nk... huhuh leh copy tk... burn kat cd post sni.. nida byr huhuhu sngt2 nk tgk cita ni smpai abis... tgk kat u tube tak best sngkut2... huhuh plz2 add FB nida leh tak Kuntum marjinah(wahh smngt ni )

Dba Dealova said...

Ohw...citer ni kan prnah tayang kat 8TV kan...?
Memng besh citer nie... n_n

:"♥Warnida:"♥ said...

hahah tu la.. tpi tak pa skng ni nida dh dpt DVD cita ni... kih4 :) ulang 3 4 kli jugk la... bkn apa ari tu terlps la!!! tu yg pulun jugk nk cri tu