Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Thursday, January 27, 2011

Jom dengar Face FM

Askum hai....apa khabr smua lama nida tak Update blog kan...hihihihihi ni nida nk bg tau la knpa nida busy sngt-sngt...nk tau ak apa nida bt..skng ni nida dok berDJ kat satu radio web tau...caya tak caya tak...cya la...klu spa-spa nk dgr nida berDJ join kita org nya web FACEFM ....semua ada kat sna ok:-)

kat sni ada mcm2 ok.klu nk tau lbh lanjut...kena g sna k....:-)
jom2...
Photobucket

7 comments:

+akufobia+ said...

radio?apa tu?haha.

Khairul D'Arena said...

nice info....thanks..nak g jenguk web tu jap..

:"♥Warnida:"♥ said...

aku fobia...jom la singgh lu:-)

:"♥Warnida:"♥ said...

khairul..thx sudi singh:-)

loverbox said...

one of radio online....susah nak jd dj nie....nak kena ada masa lebih...lepas tu kena pandai ckp...

Azuan said...

pes time nak masuk faceFM ni..huhu

Firdaus Kasim said...

kak, sy dah letak banner blog nie.. kita tukar2 k?

http://kisahcintasayang.blogspot.com/p/iklan-komuniti-blog.html

Cara-Cara Blogwalking yg Betul