Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, December 28, 2009

PERAK...PENANG...KEDAH ..KL

Hai semua...husihhh lama nya aku tak updates blog ni...bkn apa cuti sakan hahahha...cuti mngalahkn bdk sekolah..hahahahh apa leh buat dh org bg cuti kita cuti la....hihihih so cuti-cuti malaysia aku kali ni ke perak....stay kat taiping....singgah bukit merah...snggah zoo taiping..n sngh bukit larut....makanan kat taiping jgn nk cita la...mcm-mcm ada....yg aku ingt mkn kat stu...DOLI nyum nyum snggh sdp nasi ayam dia...jom-jom smbil-smbil tgk pic-pic yg sompat aku ambilll

tu dia nasi ayam DOLI,PERAK....

ni kami kat zoo taiping ..hahahha last aku mai sni yg aku ingt umr aku 12 thun ihihi skng ni dh 21 thn lama tu:-p

haaaaaaaaaa mkn malam kat warong mat teh....fulamak mee kari dia..korang tgk la sndri...nmpk udang jer hahhaaha msuk TV tau warung ni..mlm yg aku dtg ni..geng-geng artis dunia baru ada gak...tapi aku smpai diorng dh nk blik....sbb tu tak smpt nk ambil gmbr...


jeng jeng cumel tk bby ni mcm aku :-p hahah persan
zoo taiping..perak

abis ja jalan-jalan kat perak 3 hari 2 mlm trus blik penang snggh umh abg wadi lak kat stu...smlm

haaaaaa Chicken Chop kat ats ni aku lpa lak nama restren dia..huhuhu tpi mmg sedp la rstren ni abg aku bwk kat penang....lps penang komfom-komfom la aku blik kmpung kedah jmpa mak ayah...n tok yg tgh sakit skng ni.....alhmdllh la mAkIn sembuh tgk......
hujng mnggu lps plk jln-jln lagi

last skli percutian aku sabtu lps....desa water park hahhahahah asyik mndi ja koja nya....tpi kat sni kn aku leh sakit tau...bengkak smpai skng ni mata aku....terhempam kpla kwn....dlm kljuan yang tak leh nk detect lak tu....aduyaiii....sakit!!!!

2 comments:

+akufobia+ said...

omen.semua makan nak sedap.ni yang nak jelous.apaapa pun,bismillah sebelum makan.yipee.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

hahahah mmg smua nya sedp sngt2 ..... mkn naik la bdn nie...ishhh msti d mula kn smua dgn bismilllah:-p