Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Saturday, December 12, 2009

SANTAU & THE PRINCESS AND THE FROG

Hai smua......wayang wayang wayang tu jer yang tau bt time-time cuti nie....dh la smlm 11.12 slngr cuti ari jumaat so mnggu ni 3 ari la cuti.....pagi tu dh tak tau nk bt apa.....dok jer lepak-lepak kat umh smbil dok berfacebook berYM mcm-mcm la bt....tup-tup kak ros ajk aku tgk SANTAU...mnkutkn actly kn aku pn tak bila msa lak cita SANTAU ni ada...tak nah ada iklan apa-apa pn tu yg aku tak tau tu....dlm kol 11.30a.m tu kami trus la terjah g jusco b.tinggi....ambil show kol 1p.m
hantu-hantu dia mmg dasyat n sngt geli la......mmg geli sngt sngt la....wek wek wek....abis cita ni dlm kol 3p.m kot..blik umh dlu reht-reht....mndi dlu smua kol 8 trus shot g PJ umh kak tinie....tido sna....sja la nk dok lepak-lepak adik brdik...esok tu mula la nk plan itu ini..itu ini....mndi ulu yam la....PD la..last-last booking wyg lagi la alamat nya....TGV sunway piramid The Princess and The Frog.....sja plih cita katun mau tak nya 6 kanak-kanak rabina bwk time tu...dlm wyg pn jgn nk cita la..pnuh kanak-kanak



blh la jgk cita nya...lagu-lagu dia yg best tu..:-p

2 comments:

+akufobia+ said...

haha.padahal kanakkanak tu tak nak pun tengok kan.entahentah dia je yang lebih.kengkeng.cover.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

LBH kurng la mr fobia ...lagi pn diorng ni suka tgk katun jer..phm tak phm lain cita :-p hihiihi