Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Saturday, June 27, 2009

Aktivi ari ni...

hahah mcm biasa la kn....ari2 mnggu ni klu tak dak plan nk p mn2 tu jarang la hihi...smlm kak tini telh bt kptsan nk tido KLang umah kak ros....mhh komfom2 la kna g ambil kn hahahha....ptg lps keja tu zooom trus g PJ pick up diorng....smpai mkn mlm smua kat stu dlu la....so ingt kn nk g tgk wyg cita Transformers...mlm tu gak cek2 kot online kol 9 ngn kol 11 rsa mcm dh lewat kot....last2 skli bt kptsa nk tgk pgi2 ni la....buka apa..klu takat dewasa2 ni ok lagi kot nk g tgk smlm...tpi mn nk p letak si PPG tu smua hahah ngn bby a'ah lagi hahhahah....trus la shoot blik Klang..Pgi2 kol 8 tu smua dh bngu....kak ros siap msak smua....aku bngu trus la men on kn intenet ni,nk book tiket scra online...mmg nsb baik la..hihi bkn apa...kami bru cuba beli tiket kot tenet ni..klu tak pkai terjah g jer...ada tiket tgk..tk dak blik hahahha...so bt yang bt yang ni..blh beli tiket scra online 6 org jer...aduhh kami nk 8..so terpksa la book 6 jer la....2 lgi kmi bli trus kt sna....dh slsai smua..terjah la kami ker AEON bukit tinggi klang...show kol 10.45 pgi...aku ingt kn mcm tak brpa nk ada org tau...agk terkjut gak la tgk2 bertur bkn main pnjg huhuh nsb baik la kmi bt kptsan yang agk tept kn..p p g kat kauntr online tu trus zass msuk jer hhahah..jom la tgk kita tgk pic2 yg smpt ku ambil...opsss sblm tu aku nk syor kn kat smua g la tgk transformers mmg best gila ckp lu....hihihi dok tnggu kak ros n kak tini ambil tket kita posing dlu hahahhaha dlm kebisingan robot2 tu dok lawan saat2 akhir..aaliyah smpt tido hahah smpi abis cita hahhah.kak kak dia yang lain dok kacau dh time tu
posing posing posing hahah

3 comments:

TiNiE said...

hahah adik aali layan tido lagi bes...
sejuk dlm wayang tu kan...

♥ d'iNn0cEnt sAkurA ♥ said...

best nyer dpt tg0k transf0rmer famiily mber ek? jeles...

:"♥KakAsHi:"♥ said...

kak tinie: hahah tu la psl awat la yang lain tak mau tido huhu dok cempera jer....hahahha:-p

sakura: huhu angah mmbr best angah,,tranformer best gila cita dia.....mcm nk tgk lagi skli..mmg sempoi la cita ni....