Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Thursday, March 5, 2009

The Chicken Rice Shop guRL...hi3

blogger-emoticon.blogspot.comhahahh semlm aku keja cam besa la kan kol 6 ptg msuk smpai closing la kol 11.00mlm...so custmer pn tak rmai sngt la mcm ari sabtu n ahad.Ada la dlm 10-11 family msuk time mlm blogger-emoticon.blogspot.com..so relax la skit kn...do lepak2 usher2 org lalu lalang huhuhuhublogger-emoticon.blogspot.com.Kol 10.00 tu aku dh siap la peralatan aku nk clear tmpt mkn...pulun sungguh aku bt keja tau huhuhuhu...bdk2 lain pn sbuk la ngn keja yang manager aku bg,abis jer aku bt keja...tgk2 jam awal lagi..apa lagi kn aku jji nk tnjuk kat korang semua pic2 aku kat tmpt keja bru aku tu ..hahahha

posing time!!!!!!!!!
blogger-emoticon.blogspot.com


blogger-emoticon.blogspot.comkih kih kih
blogger-emoticon.blogspot.com
org lain pakat dok bt keja aku posing maut hahhah....

5 comments:

TiNiE said...

gewdixsss!!!

mimi_rizal said...

bawak balik la skit kerabu mangga kat aku...

:"♥KakAsHi:"♥ said...

gewdikss sorng2 tak pa
hahahahha....

mhhh aku pn tak blh nk bwk blik lgi bnda tu ...mcm mn aku nk bg kat ang

^_^

:: twoleep :: said...

weh..ang tkaq keja ka wat part time????/

:"♥KakAsHi:"♥ said...

aku bt part time jer la..
mlm jer kol 6 smpai clpsing kol 11

huhuhu stay keja ngn abg aku lagi la