Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Wednesday, January 28, 2009

sepnjg cuti 4 ari ni....

Cuti 4 ari aku ngn kakak2 yang lain mcm biasa la melepak la,aku p umh ang,ang mai umh aku hahah.Ari isnin lps kami pkat p mandi mnda kat taman rekreasi air panas,sngai klah...agak happng jgk la....jom la kita tgk pic2 n video yang aku ambil spnjg cuti ni,apa aku bt kih3...jom2..sila2...
Justify FullJustify Full*best nya*pic yang bwh tu sarah tgh kepenatan hahaha

Balik dri mndi tu msti la lapar kn,abg singh mkn kat restoren ayam penyet kat sunway...sedp la nasi dia....
*ni la restoren ayam penyet Ria...sebelah kdai dia ...
*jual bju pngantin...kat sunway...jom2 pakat2 p hihihi...

Ari selasa kak tini ngn acik n anak2 la mai terjah umh,makan nasi tgh ari,pic lpa lak aku nk ambil..cuma yang aku smpt ambil video si my bby najihah..hihihi i like...^_^

video
*najihah tak ada keja..
*NAJIHAH

1 comment:

TiNiE said...

hakhakhak..betoi2 najihah keboringan...hang kira boh gambaq dia sajala kan...