Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Friday, January 2, 2009

HaPPy New YeAr...2009

hai smua huhuhu....sblm apa2 just nk wish happy new year...good bye 2008 ...hai 2009 la...So azam msti la azam bru kn..sbb azam yang lps2 aku rsa ada yang dh dpt n buat kih3...thn ni mngkn nk trun kn brt bdn..hahhahah..i thing so kih3...Cuba la...orait tak..."TaK OrAiT".
Ok2 tak nk merapu bnyk sngt kn..just nk tnjuk korang pic2 n video mlm new year tu hahhah...yang aku ckup bgg tu...SEmngt ni rakyt s.alam trun pdang smta2 nk meraikn kemuncln thun 2009 ni...Smua ingt mlm tu ada la bnga2 api ker kn...tapi smbil kol 12.30..bnga api pn tarat aduyai...lps aku ingt kn ada la artis2 ker mai sbb ada nnyi berbgai...g tgk aduyai lagi hamnpeh...

diorg psang kn tv skrin bsr tu..link ngn dtran merdeka...aduyai..huhuhu what ever la yang pnting"MALAYSIA BOLEH".."MALAYSIA BAGUS,nk secwan bak kta abg bil hahhaha....ok ...jom la kita tgk k....yang ni jer aku smpt ambil..."guling2 telur pecah sbiji..poom"...layan kih2

*dinner d KeNNy RoGErs RoaSTErs kat AEON b.TinGGi

*Yea yea yea

JOM KITA TGK..AKSI² BUDAK MOTO

video
1


video
2
video
3

No comments: