Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, March 29, 2011

Facebook bahaya!!!

askum..hai slm mlm smua..haa kli ni nida nk kongsi skit la apa yg terjdi kat nida 2 3 ari ni kat FB..jeng2 korang prsan tak skng ni kbnykn kwn2 korng share link yg bukn2 kat wall ...APA KEJADAH smua nya tu..pelik kan..lps dri video...skng ni dok updates stts yg bukan2...SAYA SUKA BERBO**L la....SAYA PENGKI* LA....G*Y LA...mcm2 stts yg updte kat wall kwn2....haaaaaaaaaaa mlm ni lain lak jdi...kwn2 nida share kn link2 video 18sx,....ish2 nmpk nya mkn truk kn virus-virus spam ni....so kat sni nida nk pesan kat geng-geng blogger yg mn ada FB...jgn sesekli klik link yang berwarna BIRU tu
sbb nnt korng akn dpt nsib yg sma ngn kwn2 korng tu...INGAT!! wahhh pesnan ringkas dri Nida kih5...
Photobucket

4 comments:

farah wahedda said...

betul2 membahayakan...kire ni virus la kan

:"♥Warnida:"♥ said...

farah..ya virus2 jgn seskli klik....FB kwn nida pn ada yg kena smpai kn mcm ada org crboj msuk FB dia gara2 dgn hnya satu klik!!

L said...

perkara mcm nie pernah berlaku pd myspace,friendster&tagged sblm facebook lahir lg...malah lg teruk drpd tu..

:"♥Warnida:"♥ said...

L..... yeke lm dh tk join bnda2 yg lain tu..skng ni FB jer...mhhhhh apa2 pn kita kena berhti2 jer la kn..