Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Saturday, November 6, 2010

WARNIDA bertemu WARDINA..!!!

Ok tak tajuk mcm tuihikhikpagi-pagi lagi dpt call dri akak...ajk ke bangsar..mau g stu event Kid's Buzzar @ Jeumpa D'ramo, Jalan Maarof, Bangsar kat sna ada la jualn-jualn bby pnya brng...kwn kakak ada la sorng kat stu yg jual brng-brng bby ni...sbb tu la dia ajk g sna...

haaa ni la gerai kwn akak tu,akak marsuhaila..Baby Pink Cottage...mcm-mcm ada jual kat gerai ni...klu tak slp dia ada bt jual-jual brng bby secra online ni..klu nk tgk ada apa klik link ni...BabyPinkCottage..
dh pnt tgk brng reht jap lerr....ni bby mira mult mucung:-) hihihi smpt lagi posing tu..penat bkn apa sma....kena dukung dia ni haaa...aduyaiii tembam mcm mak su dia jugk...aduyaiii!!! lenguh
almak!! kejap la nk posing maut dlu...aduyaii kurng gula pnya kakakketukmeje...tak smpt nk bt gaya bebas lagi dh snap!! hihihi
-
-
-
-
-
haaa lagi satu yg ia ia nk g sni bkn sbb apa nk jmpa WARDINA hahhahaha....kenyit
dia dtg jugk tdi..siap bercrta lagi tau...menari
yang baju oren tu anak dia...lupa lak nk tnya nama..!!! enjoy la ari ni...hure hure!!!

ehem ehem ehemsengihnampakgigi
so harap lepas ni tak ada yg slh nama lagi yeeetakbole....BACA bg betul-betul ak...
ni haaa WARNIDA n WARDINA:-)

psttt psttt psttttblogger-emoticon.blogspot.com kpda smua yg join GA nida yg link korng nama CIK WARDINA tu jgn isau k...WALAUPUN nma slh...nama anda msh dlm senraimenariok!!!
Photobucket

20 comments:

Memo_Hazel said...

heheh. terase lak memo salah name. hehe. waa, best la cik NIda jumpe mad Dina. hehe. memo sukak!!

:"♥Warnida:"♥ said...

memo..hahahhaha tak tuju kat spa² pn...^_^ sma ja smua:p nida pn suka sngt² kat wardina ni...dri zamn spanar jaya lagi..mmg suka dia:p

Memo_Hazel said...

ha ah. spanar jaya. ta de la cik Nida. memo saje jer ckp tuh. hehe. (:

:"♥Warnida:"♥ said...

dlu n skng ni akak dina ni..mantain jer...cun nya:p hihihihi

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

wahhh.....capture pic ngn artis gitu

~~terserlah wajah kegembiraan yang sgt bangat

~~hakhakhak

:"♥Warnida:"♥ said...

nakal...hahahh nk bt lagu mn terjmpa alang2 tu kita ambil la pic ngn dia bkn sllu leh jmpa ni:P nnti jmp ngn nkl pn msti kena ambil pic jgk...sbb nakal kn artis^_^ jugk hHHAHAHAH

aNnE said...

wah besnye!

:"♥Warnida:"♥ said...

anne.....best sngt-sngt ^_^

aleen aiden said...

hahah,korang memang style.adess..mcm suweet je warnida jumpe wardina.hu3

:"♥Warnida:"♥ said...

aleen...ada style la:p hihihihi tau tak pa...jrng nk jmpa ni..skli terpergi satu event ngn dia lak...aduhhh mn leh lps kn pluang bergmbr..:P

eT said...

bestnyer leh jumpa wardina...
sembang panjang2 laa....

CLICK LA KALO RAJIN :) TQ

:"♥Warnida:"♥ said...

et...sngt2 best tau^_^ mmg tak leh lupa la kngan time ni^_^

YOUsoF said...

waah Nida ketemu Dina.. best la dpt jumpe dia.

*minat kat dia dari dia berlakon spanar jaya lagi, lg pas dia bertudung.. bertambah redup wajah dia.. ;)

iera said...

waaa..jumpe wardina tu..bile la i nk jumpe wardina jugak..teringinnyer..

:"♥Warnida:"♥ said...

Yousof..tau tak pa....zmn modeling dia jgn lupa....pergh dri dlu smpai skng ni akak wardina ni mmg famos la^_^

:"♥Warnida:"♥ said...

iera...tak pa klu kamu tak jmpa wardina...kmu jumpa warnida dlu la...hiihih kita ok jer...hahah perasan lebh

Shaz Clozet said...

luckynyer dpt jumpa wardina (idola ku) hehe..mesti comel sgt dia kan?

:"♥Warnida:"♥ said...

shaz..sngt2 comel ok...dia g pn makeup apa pn tak tpi still nmpk ayu jelita gebu:p hihihih suka dgr dia crta kat bdk2 tu:-) idola ku jugk^_^

Lulu caldina said...

suka wardina..ngee

:"♥Warnida:"♥ said...

lulu...warnida tk suka ka^_^