Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, November 2, 2010

N3 pendek untuk malam ni....

Hai semua SELAMAT MALAM....kat sini CIK WARNIDA nk MINTAK MAAFsembah sbb tak dpt terjah blog-blog yg join GA nida ,tak dpt Follow blog kwn-kwn bru, tak dpt BW sekrng ni...n tk dpt reply msj kat SB..gara-gara intenet agak slow mcm SIPUT VAVI marahsngt-sngt mlm ni d sbbkan hujan yg agk lebat..phm-phm jer la Brondband:p...semua komen-komen nida dh dpt...esok pagi...Nida kan terjah semua blog-blog yg bg link kt nida ni ok.....TERIMA KSIH BUAT SEMUApeluk..salam sayang dri
Cik Warnida:-)cium
Photobucket

5 comments:

Dudu said...

xpe..

ujan lebat ke kt tmpat Cik Nida..
segamat bahang la =(

SyUhAdA said...

tensen kan kalau tenet slow..
sbrlah yer...

:"♥Warnida:"♥ said...

syuhada..tau tak pa rsa mcm nk blik jer smua brng depn mata ni:p tpi dgn kesbran yg ada dlm dri ni alhmdllh la..hihihihi ^_^

Si kodOQ said...

SaLam..siLA tUNtuT awaRD aNda dI Blog kodOQ ya..Ong..kedEQ..kedeQ..(",)

:"♥Warnida:"♥ said...

waslm...hai kodoq....tq tq..nida dh ambil awards tu..buln dpn bt lagi:P hihihi