Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, November 1, 2010

Laptop Skins ...berubah!!!

Nasib baik la hari ni tak ada kerja sngt...so nida kol abg bg tau nk kluar jap beli barang....dh la MOUSE kat opis rosak satu kerja apa pn tak leh bt aduyaii tension jertension..nsb baik la bwk laptop ni ...so leh la jgk berblogger guna WIFI opis nya...laju sngh!!! klu kat umh dok pkai BB celcom...laju jugk..laju skit la,dh kol tu abg bg lampu hijau ..apa lagi jalan la hahhahah nsb baik hijau klu merah..berhnti la kat stu .... hahahah zass g jusco b.tinggi niat d hati bkn sja nk beli mouse bru kat opis tu...nk g cri hadiah untk lucky draw sma...hahahahh apa org kta smbil mnyelm mnum air bnyk-bnyk hihihih..alhmdllh la slps sejam pusing-pusing cri brng jmpa la brng yg cute tu....TAPI nida tak nk cita dlm N3 ni.....hihih N3 psl skins laptop nida dh berubhmenari...hahahhaah mcm mn la nida leh grab bnda alah ni...tak mhl Rm20.00 jer....stikers laptop....cute sngt-sngt ok....jeng jeng jeng...ni skin orignal laptop nida......so sja la nk ubh kn..boring la asyk tgk wrna ni jer...so nida ubh la skit permukaan dia...hahahahhh nmpk simple tpi sweet..nida suka...peace
cantik tak.....bunga-bunga pink kaler gtu...hahahhaha ada bnyk lagi plihn tpi yg lain tu mcm gns jer....tkut lak nk beli..ngn tengkork-tngkork, pisau darah sna sni...gerun gerun..sja ambil wrna pink sbb nk bg sma wrna ngn mouse pink kaler jgk hihihi.....scocok gtu!!!senyumkenyit
yang pink nida nya..biru tu untk opis so blh la kmbli bekerja WALAUPUN tk bnyk kerja hihihii...yg mouse lama nk tgk tak apa nida bt hahahah nsb la kn dh rosak mmg tak leh nk bt apa dh...tk kn nk bg kat tikus kotfikir....ajk berkwn ngn dia hahahhahah tak ada la....tgk sndri la :P
-
-
-
-
-
"bgini la nsb dri ku yg malang..kena buang...:-(" sengihnampakgigi( lagu p.ramlee)
Photobucket

12 comments:

aesya_echa said...

cute~ hehe

:"♥Warnida:"♥ said...

aesya....ihihih tq tq ^_^

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

isk2..jgn la buang mouse tu..cian dia

sblm ni dia byk berjasa..

sob..sobb..huwaaaa

:"♥Warnida:"♥ said...

Nakal....aduyaii nk smpn bt apa lagi...mmg la bnyk jsa huhuhu (tba-tba sayu lak tgk mouse tu dlm tong smph)

OK OK esok nida ambil smpn dlm kotak elok2 yee^_^

.azie. said...

cantek nye skin lappy tu..mcm mn wat??hehe

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

hahaha..haha

adehh..nkal gurau jer la

ambik pusing la diaa

:"♥Warnida:"♥ said...

azie.....nida beli stiker laptop..dia nya stiker trnsperen..sbb tu nmpk cantik..kat jusco bnyk plhn dia^_^ cpt2 beli hihihi mmg sngt2 cntik:-p

:"♥Warnida:"♥ said...

nakal....nk ambil smpn dlm laci elok2 la..bt koleksi ...hihihihi^_^

ieyza said...

kiut miut laaa lappy kamu dear...akk suka la tgk...beshhhhhh

:"♥Warnida:"♥ said...

akak ieyza..hihihi yeke...kiut mcm tuan dia tak (PERASAN) hahah tq^_^

Anonymous said...

minatnyer.........pink colour lg.nak2 satu(huhuhu xmalu sguh)

:"♥Warnida:"♥ said...

Anonymous ..... nk ker....blh2 ^_^