Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, November 15, 2010

Bersyukurlah...!!!

"Bersyukurlah kepada Allah kerana mengurniakan orang yang menyakiti kamu kerana dialah orang yang menabahkan hati kamu. Bersyukurlah kepada Allah kerana mengadakan orang yang menipu kamu kerana dialah orang yang meningkatkan pengetahuan kamu. Bersyukurlah kepada Allah kerana mengadakan orang yang tidak mengendahkan kamu kerana dialah orang yang memupuk sifat berdikari kamu. Bersyukurlah kepada Allah kerana menciptakan orang yang menjatuhkan kamu kerana dialah orang yang memperhebatkan ability kamu. Dan bersyukurlah kepada Allah kerana menjadikan orang yang menyeksa kamu kerana dialah orang yang menguji kesabaran kamu"...

Ya Allah,moga dipelihara hati yg selalu mengeluh ini.....

blogger-emoticon.blogspot.com
Photobucket

8 comments:

chokeLy said...

betul tu..
setiap perkara ade hikmah nye..
^^

:"♥Warnida:"♥ said...

chokely....yela kn ada hkmah smua tu....kita mnusia hnya perlu bersbar jer!!

mya said...

LIKE (mcm kat facebook tu)

:"♥Warnida:"♥ said...

mya..hahhha:-)

Lulu caldina said...

syukur alhamdulillah..
hi cik nida..
selamat raya...

:"♥Warnida:"♥ said...

lulu...hai cik lulu slmt hari raya:-)
apa khbr??

loverbox said...

ramai kena menghayati apa erti bersyukur....

:"♥Warnida:"♥ said...

loverbox...yes btl tu...mslh nya skng ni terllu rmai sngt org yg tak mmhmi apa itu bersyukur sbb tu la skng ni mcm2 jdi...