Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, November 1, 2010

happy anniversary.......My blog


Tu dia na'hai..pejm celik pejam celik dh 3 tahun blog Cik warnida ni...waduh-waduh bru lagi la..tak la lama sngt,1.11.2007 tarikh keramat ni....hihhihihi terima kasih buat kakak tersayang...zamihartini blogger-emoticon.blogspot.comyg sudi ajk nida join dunia blogger ni dan jmpa ramai sngt kwn-kwn baru...i like..mcm-mcm jdi la dlm jangka msa 3 tahun dlm blog ni...ada org kacau la...kena makn hamun latumbuk...pelik la...nida tak kacau org pn...aduyaii jatuh hati la love(wahhhhhhhh tenttt!!!) sapa tu!!!hihihi mcm-mcm lagi la....Layout, templete jgn nk cita la...dh beratus-ratus kli nida tukr...dri hitam putih smpai la skng ni berwrna wrni....kli ni nida tukar lagi....jeng-jeng blog cik warnida berwjah bru semprna ulang thun yg ke 3 hihihihihi...agk berpeluh jugk la nk siap kn header tu....nmpk simple tapi ya allah mmrlukn tumpuan yg sckup nya...ni pn nida msh lagi belum puas hati sbrnya hihihihi tak pa tunggu!!!! mn tau header ni akn bertukr lagi kih3.....ok ok tak nk la nk ckp bnyk sngt mlm ni...cuma nk ckp.....TERIMA KASIH BUAT SEMUAblogger-emoticon.blogspot.com..yg sudi terjah msuk baca...komen² kat N3,hntr msj kt SB sudi add nida kat FB...like Fan WARNIDA, FOLLOW ker TAK FOLLOW ker smua la yg ada dlm dunia blogger ni...tnpa korng smua spa la cik warnida ni...sllu nida cakp...MAJULAH BLOG UNTK DRI SENDRI...tpi kali ni..nk ubh skit la...MAJULAH BLOG UNTK SEMUA....ok!!!!blogger-emoticon.blogspot.com

opsss sblm terlupa..actly nida nk bg Lucky draw semprna anniversary ke 3 ni...tpi hadiah blm dpt...nida msh tercari cari...bnyk sngt dlm kpla otak ni...so nida terpksa hold kn dlu bnda ni...TAPI nida jji akn bt dlm msa yg terdekt ni ok!!! so bersiap sedia yeee!!!!blogger-emoticon.blogspot.com
Photobucket

8 comments:

Ninie said...

heheh selamat hari jadi kat blog cik warnida :D

:"♥Warnida:"♥ said...

tq ninie ^_^

aleen aiden said...

pergh,da 3taun blog ko?otai nih.hu3

:"♥Warnida:"♥ said...

otai tak otai sngt la:P hihihihi....ko nya blog dah berpa thun???? ^_^

Ellen said...

wah tahniah dah sambut anniversary la...ada kek ker...hehehe,,apapun...Good luck!!

:"♥Warnida:"♥ said...

hahahahah kek...ada tu ada tpi mkn sndri jer la..hihihihi ada nk bt lucky draw...so tunguuu!!!!!!!!!

hadiah dia cute sngt^_^

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

waaaa.....tahniah
dh 3 tahun cik warnida ber blog jer
thnks yer..selama ni cik warnida byk bantu nakal kenalkan nakal dgn dunia blog..
nakal hargai sgt2
so sweet
balik kpg nakal blnja kfc

:"♥Warnida:"♥ said...

mr nakal....wahhh thru nya...hihi tak ada la..biasa la tu...sma2 tlg....kn kn blog nakal pn mkn maju skng ni so trus kn usaha anda ok:p

KFC tau...tk nk MYFC hihihihi (diman btl la cik warnida ni) :P