Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, August 2, 2010

Berdating ngn Ash...

Huishhh smnjk ash dh pindh ke selangor kerja kluar ngn dia jer la..hihihihi mmg sempoi la kn....Pagi ni tba-tba dpt msj dri ash..."zamie aku cuti hari ni???" trus la aku mendail kn no nya ajk lunch skli, ajk lunch jer mcm mn leh nmpk beg PADINI tu hahahahahahh, 2 2 mngmbil kesmptan sbnrnya mau tak nya less smpai 70% apa lagi spu jer la(tu tak pdn dok kurung duit tu..TERBANG jugak akhr nya ) hahahahh nsb badan.....raya dh la nk dekt ni blogger-emoticon.blogspot.com.Guling-guling ngis plk aduyaiiii apa-apa pn syiok hari ni dpt dating lama ngn ash....mngu lps pn dating gak tpi kejap ja....lunch jgk kat Restren GENG CORNER (UPIN n IPIN) kat Putra Height...Tk ada la plk pic ambil msa tu hahahahhah .....


thx yeee mumy ash teman i makan kat Kenny Rogers...esok-esok klu cuti rojer-rojer la i lagi k...kita mkn kat hotel lak, mcm biasa u belanja yee!!!(jgn marah)....happy sngt-sngt...blogger-emoticon.blogspot.com

dok bt muka sengal lak 2 2 hahahah....
Photobucket

2 comments:

ken said...

looks fun =)

:"♥Warnida:"♥ said...

hihi yes ken......:-) so happy today...:-)