Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Wednesday, March 31, 2010

Best kan..kalau.....!!!

kalau kita jadi kanak² balik...happy jer 24 jam hihi smlm lps jer blik keja cuaca kat rumah mcm best jer mndung² angin wahhhh best nya....apa lagi lepk tmn la...smbil² lepak tu ada la ku tgk bdk² dok main lari sna lari ni tak penat ker...aduyaiii tpi mmg best la.....cuba korang² byg kn k...kita yg dh berumr ni tba² di beri pluang tok kembli ker zamn knk² msti syiokkkk!!! ... k k fkir ak....keja apa pn tak yah bt ..smua org bt kn..nk mkn apa smua dpt..tk yah beli guna duit sndri pn...hahahhahaha smua mak ayah beli kn...lps tu tido...leh tido lama² skit tak yah spa nk kjut smpai la bngu sndri kn:-) best²....mslh pn tk yah la nk fkir sngt....yg penting main jer keja nya kn....klu yg dh brsekolah tu...cth drjh satu...duit tiap² ari dapt..tak yah cari pn hihihihi g sek ada org hntr,blik ada org pick up waahhh apa lagi nk hihihi lagi² apa ak...aduyaii mmg best la aku pn tak tau mcm mn nk ckp...yela bnyk sngt ni dlm kpla otak ni...tpi ada gak yg tak best nya zmn knk² ni..bila blh sakit..jtuh bskal ke longkang ker...ngis kuat² aduyaii mlu tu hihihii tak ksh la apa² pn...yg pnting msa tu tak blh nk berpth blik kn....tak smsti nya bila kita dewasa matang kita tak leh nk main²..main kat tmn permainan ker kat water park mn² ker...smua blh main...tgk la kat water park mn² pn mak ayah SELALU NYA sma naik ngn anak² ada tu diorg yg terlbh² yela ngn alsan takut jtuh ker apa ker so terpksa la naik skli hahahhahah mcm²....yg pnting KITA HAPPY K!!!!!

Photobucket


4 comments:

+akufobia+ said...

haha.kita takkan selamanya kanakkanak.kan.(da besar pun.aa.)

:"♥maRjiNah:"♥ said...

ye ye....ingt2....dh bsr hahhah :-)

Si Kenit said...

oit, wat malu je
balik balik umah tolong mak masak
haha

:"♥maRjiNah:"♥ said...

wei kenit relaxx la....hahahah sja nk lps kn tension serbut smua yg ada lam kpla otak ni..apa lagi main tamn la:-p hahah nk join ker jom2^_^