Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Thursday, April 16, 2009

aktiviti aku smlm....

Pagi:

aku happy sngt hahahablogger-emoticon.blogspot.com..mau tak nya aku g jmpa best frend aku yang agk lma la aku tak jmpa..yela aku blik kmpung pn bkn nya sllu ahhahha...so smlm dia dtg sini umh akak dia..kebetulan dkt ngn umh aku hahha apa lagi dia ajk la aku g sna..morning2 lagi aku dh bg tau kat abg aku yang aku nk g klang jap nk jmpa kwn aku si fieza....dia pn heran gak la sllu dok jmpa kat kola jer hiuhih....aku pn g la jmpa dia...aku bwk dia g jusco bukit tnggi jer la yang dekat kat stu jer....nk bwk jauh2 aku naik scoter nuovo jer hahhahablogger-emoticon.blogspot.com ....mhh bnyk gak la cita yang kami dok smbng2 kn hahhahah aku rsa tak perlu kot aku senrai bnda yang aku sembng kan ngn dia hihihi....so layn jer la pic2 aku ngn fieza ni....hihihihiblogger-emoticon.blogspot.com

*KFC hahhaha sompat lagi posing kih3

*aku ngn fieza bt onar dlm jusco hahhahaha...shoping time

*nak blik dh huhuhuhu

malam
mai mlm mcm besa la aku msuk part time aku 'the chicken rice shop bkn sekadar nasi ayam koq koq koq hahhahaha....happy smlm sbb smua bt keja ngn keadn yang ok baikblogger-emoticon.blogspot.com....wlpn smlm kita org dpt manager bru hahhaha.....dh nk blik smlm sempt la kita org posing2 hahah bdk lobi n kitchin join skli kih2....tapi yang ada ngn aku skng ni just pic sufi n azah jer..yang aku ambil hahah layan jer la....hihi.....

*^_^...aku suka la ngn budk si azah ni..sng nk bt kawan kih3

3 comments:

Anonymous said...

hahahha

leadleedeea said...

azah, fieza n u semuanya kiut..hehehee...

:"♥KakAsHi:"♥ said...

hihihih thx kak lead..